Revista de celebrităţi "OK! România" a deschis, joi, 19 mai, seria dezbaterilor sale online.
Alături de vedete de primă mărime ale showbiz-ului local, precum Lucian Mândruţă, Bogdan Naumovici şi Oana Mareş, redactorul "OK! România", Radu Buzăianu a încercat să răspundă la întrebarea "Care ne mai sunt vedetele?". Cei patru au dezbătut şi maniera în care se construieşte astăzi celebritatea.Ce este o vedetă?
Oana Mareş: O persoană mai mult din zona artistică, ce îşi doreşte să se evidenţieze cu lucruri bune sau mai puţin bune.
Lucian Mândruţă: O persoană despre care toată lumea vorbeşte, fără a şti ce face.Există puţine vedete împotriva voinţei lor. Cine e plătit că se aprinde camera în faţa lui şi vorbeşte mai mult de 50 de secunde, e vedetă.
Bogdan Naumovici: Vedetele de pe alte meridiane, cele care fac performanţă şi care acceptă să aibă şi o bucată de viaţă destul de publică.
Cum au devenit vedete
Mândruţă: Ştii cum am aflat? Eram la PRO TV şi pe fluturaş scria PRO TV vedete. Şi am zis OK, nu pot să-i contrazic.
Oana Mareş: Acest statut ţi se oferă, de jurnalişti sau de un contract. Acest titlu ţi-l ataşează altcineva. Nu poţi să spui tu despre tine că eşti vedetă.
Ce sunt piţipoancele?
Lucian Mândruţă: Sunt literele cu care se scriu tabloidele. Sunt creaţia presei, care a decis că poporului trebuie să-i dai un produs standardizat care să poată fi obţinut uşor, ieftin.
Cine construieşte vedetele?
Mândruţă: Presa tabloidă e ca fabrica de bere. Trebuie să scoată o cantitate de cutii. Vedetele sunt fabricate pentru că publicul are nevoie să vadă la TV un personaj în care omul de pe stradă se recunoaşte.
Oana Mareş: E cererea publicului
Bogdan Naumovici: Presa tabloidă a inventat această categorie. Înainte era vorba despre nişte oameni care făceau ceva în viaţa lor: Andreea Marin, Mihaela Rădulescu. Dar ăia sunt scumpi, aşa că inventăm alţii.
Ca vedetă e important să te reinventezi...
Lucian Mândruţă: Nu vreau să mă reinventez într-un personaj ridicol şi stupid. Nu vreau să fiu exemplu de adulter. Potrivit unui sondaj, oamenii cred că eu mă simţeam mai bine la ştiri decât în emisiunea de acum. Dar nu e aşa. Eu am fost dintotdeauna un tip vesel. Nu recomand nimănui scandalul ca metodă de reinventare.
Bogdan Naumovici: Mihaela e un caz senzaţional care s-a reinventat într-un profesionist de televiziune.
Poporul e interesat de o vedetă model sau care generează intrigi?
Mândruţă: E interesat de o vedetă care povesteşte.
Au vedetele precum Bianca Drăguşanu potenţial?
Oana: Poate au pote şi nu îl vedem noi sau poate nu există. Dar cei care au, rămân în branşă şi se evidenţiază, mai devreme sau mai târziu.
Mândruţă: Fetele astea sunt ca păpuşile: poţi să te joci cu ele până la o anumită vârstă. Fiecare generaţie are vedeta ei.
De ce în divorţ e Monica vedeta şi nu Iri?
Bogdan Naumovici: Iri nu a fost niciodată vedetă. El a început să fie prezentat în presă de când s-a afişat cu Moni
Lucian Mândruţă: Televiziunea are public feminin în majoritate.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu